Povežite se s nama

Mozaik

Najavljen veliki koncert Parnog valjka ovog proljeća u Crikvenici

Objavljeno

na

Sportska dvorana u Crikvenici prošlog vikenda ugostila je sjajni koncert Dalmatina, a novi vrhunski koncert najavljen je već ovog ponedjeljka. U pitanju je Parni Valjak koji stiže s brojnim legendarnim hitovima. Koncert će se održati 13. travnja 2024. s početkom u 20 sati. Ulaznice su već puštene u prodaju putem sustava Eventim, a trenutno se nude po popularnoj “early bird” cijeni od 15 eura.

Parni Valjak je legendarni rock sastav čiji su korijeni duboko ukorijenjeni u glazbenoj sceni bivše Jugoslavije, a njihova popularnost ne jenjava ni danas, gotovo pet desetljeća nakon osnivanja 1975. godine u Zagrebu. Kroz godine, bend je postao sinonim za kvalitetan rock zvuk, emocionalne tekstove i nezaboravne melodije koje su obilježile mnoge generacije. Njihovi hitovi poput “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Jesen u meni” i “Ljubavna” postali su evergreeni regionalne rock scene.

Parni Valjak je tijekom svoje karijere doživio nekoliko promjena u postavi, ali je uvijek uspijevao održati visoku razinu glazbene kvalitete i emotivnog izražaja koji ih je učinio miljenicima publike. Koncerti benda poznati su po izuzetnoj energiji i sposobnosti da povežu ljude različitih generacija, čineći njihovu glazbu univerzalno prihvaćenom.

Nakon tužnog odlaska Aki Rahimovskog, karizmatičnog frontmena koji je preminuo u siječnju 2022. godine, bend je najavio dolazak novog pjevača, čime se otvara novo poglavlje u njihovoj impresivnoj karijeri. Novi frontmen, Igor Drvenkar, poznat je po svojoj snažnoj vokalnoj izvedbi i širokom rasponu glazbenog izričaja. Drvenkar donosi novu energiju i interpretaciju klasičnim hitovima Parnog Valjka, kao i perspektivu za buduće projekte benda.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže