Povežite se s nama

Sport

Najavljena 2. EFRI humanitarna trail utrka za Udrugu za Down sindrom – Rijeka 21

Objavljeno

na
2. EFRI humanitarnu trail utrka će biti održana u subotu, 19. listopada 2019. s početkom u 10.30 sati u Gradu Kastvu (start kod Lože). Utrku organizira Udruga EFRI Sport u suradnji s Ekonomskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci, Studentskim zborom EFRI te Gradom Kastvom. Za najbrža tri sudionika u muškoj i ženskoj kategoriji, koji istrče cijelu rutu, osigurane su i vrijedne nagrade kao i za svu prijavljenu djecu.

Program utrke:
09.30 h podjela startnih brojeva
10.00 h vođeno zagrijavanje
11.00 h start na Crekvini

Cilj utrke je promicanje sporta i zdravog života među studentima i širom zajednicom, a utrka je humanitarnog karaktera jer se na taj način želi pomoći radu Udruge za Down sindrom – Rijeka 21.

Udruga za Down sindrom – Rijeka 21 okuplja osobe s Down sindromom, njihove obitelji i volontere u želji za zajedničkim druženjem, raznolikim aktivnostima, ali pružanjem informacija i potpore obiteljima te senzibiliziranjem javnosti o problemima osoba s DSom s ciljem inkluzije korisnika u sve segmente života zajednice. Jedan od ciljeva Udruge je omogućiti štićenicima u narednom razdoblju stručnjake poput logopeda koji bi pratili njihov razvoj.

Utrka je otvorena za sve koji žele podržati ovu akciju, a cjelokupna startnina bit će donirana Udruzi  za Down sindrom – Rijeka 21. Za sve sudionike bit će organizirana okrjepa po završetku utrke. Na utrci očekujemo dvjestotinjak trkača, a za najbrža tri sudionika u muškoj kategoriji, ženskoj kategoriji i kategorijama najbrži student/ studentica EFRI koji istrče cijelu rutu, osigurat ćemo i nagrade. Posebne nagrade namijenjene su i ove godine za svu djecu koja sudjeluju u utrci, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram