Povežite se s nama

Izbori

Najnovija anketa: Filipović ima prednost, ali ona nije nedostižna

Objavljeno

na
Dva dana prije izlaska na birališta, Dnevnik Nove TV donosi posljednje istraživanje o raspoloženju birača u četiri velika grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

U Rijeci bi, da se danas održavaju izbori Marko Filipović dobio 50,7 posto glasova, a nezavisni Davor Štimac 42,4 dok je neodlučnih 6,9 posto.

Marko Filipović većinski može računati na birače Nikole Ivaniša, njih 64 posto, a tu su i birači ostalih kandidata, 44 posto, te oni koji nisu glasovali,  45 posto.

Davor Štimac može računati na bezrezervnu potporu birača HDZ-a, njih 81 posto, tu su i birači Marina Miletića, 75 posto, te i dio birača Nikole Ivaniša, 34 posto.

Birači i Marka Filipovića i Davora Štimca izrazito su željni izlaska na birališta, njih oko 80 posto. Tako su se izjasnili u anketi, no pitanje je hoće li i izaći na birališta.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram