Povežite se s nama

Vijesti

Nalazi dvoje Riječana testiranih na koronavirus negativni

Objavljeno

na

Nalazi uzoraka uzetih od dvije osobe za koje se sumnjalo da su zaražene korona virusom negativni su, izvijestili su u četvrtak iz Stožera za zarazne bolesti Primorsko-goranske županije.

Od dva uzorka iz Rijeke koja su danas obrađena jedan je od osobe koja je bila u kontaktu s oboljelim muškarcem i ima  blage simptome, a testiranje drugog uzorka je bilo ponovljeno, jer nalaz nije bio vjerodostojan.

Na riječkom području korona virus dosad je potvrđen kod muškarca koji je radio u  Parmi, Ima simptome bolesti, smješten je u bolnicu i dobrog je općeg stanja.

Prema podacima iz stožera, u Primorsko-goranskoj županiji pod nadzorom epidemiologa je oko 100 ljudi, dok je području triju županija – Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske pod nadzorom epidemiologa ukupno oko 350 ljudi.

Iz stožera su pozvali sve koji organiziraju javne skupove da kontaktiraju stožer radi procjene rizika s obzirom na posjetitelje i to otkud dolaze, a građanima su preporučili da ne idu u posjete bolesnicima ako nije nužno, javlja Hina.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram