Povežite se s nama

Mozaik

Nastavlja se bogat program aktivnosti za velike i male u Veprincu

Objavljeno

naS početkom nove školske godine nastavlja se i program aktivnosti u Društvenom domu „Janko Gržinić“ u Veprincu. Već drugu godinu zaredom stanovnici Veprinca, ali i svi građani Opatije, mogu sudjelovati u radionicama za odrasle i djecu u organizaciji Festivala Opatija, u suradnji s Kreativnom industrijom, a pod pokroviteljstvom Grada Opatije.

U ponudi su likovne radionice za velike i male, radionica standardnih plesova za odrasle, plesne radionice za mališane, Tai Chi, radionice engleskog jezika, psihoterapijski programi, ekološko-vrtlarske i kulinarske radionice, a u planu je pokretanje radionice francuskog ili talijanskog jezika – ovisno o interesu.

„Proljetni ciklus radionica ponudio je bogat izbor aktivnosti i bio odlično popunjen, a organizirana je i završna svečanost u hotelu Imperial na kojoj su polaznici pokazali što su sve naučili. Bila je postavljena i izložba radova polaznika Likovne radionice za odrasle i djecu, a od ovog rujna otvaraju svoje vrata radionice kiparstva, keramike, slikanja, izrada mozaika, kako za djecu tako i za odrasle polaznike. Zahvaljujem Gradu Opatija koji je pokrovitelj ovih programa i koji su iz tog razloga besplatni za korisnike“, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Jedna je polaznica plesnih radionica kazala kako je „ples doza hormona sreće po koju odlazi svake srijede“, a velik interes za „Radionicom standardnih plesova“ pokazuje kako se mnogi slažu s njom. Polaznici su starosti od 20 do 70+ godina, a već su imali i dva nastupa za javnost. Svi koji žele naučiti plesati valcer, tango, quickstep i druge standardne plesove mogu se pridružiti na radionicama koje kreću u rujnu, kada se nastavlja i ciklus plesnih radionica za najmlađe „Zvjezdice“.

S radom nastavlja i aktivnost „Tai Chi – meditacija u pokretu“, a riječ je o vještini specifičnih pokreta. U svijetu je postao popularan kao oblik rekreacije pa se svi zainteresirani mogu pridružiti grupi koja vježba svakog petka. Srijeda je dan za jezike, kada će se održavati radionica engleskog jezika, koja će se svaki drugi tjedan izmjenjivati s radionicom još jednog stranog jezika, za koju bude iskazan najveći interes. U ponudi drugog jezika su talijanski i francuski, pa se moli zainteresirane da se prijave što prije. Zbog velikog interesa i ove se godine planiraju periodični programi poput psihoterapijskih, ekološko-vrtlarskih i kuharskih radionica, od kojih će se neke organizirati već u listopadu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže