Povežite se s nama

Crna kronika

Navijači napali juniore s Raba, misleći da se radi o Torcidi

Objavljeno

na
Riječka javnost vrlo je brzo osudila nesvakidašnji prepad na zaobilaznici u blizini čvora Orehovica gdje su navodno navijači s područja Rijeke autom blokirali kombi taksi vozilo, misleći da se u njemu nalaze članovi splitske Torcide.

Vrlo je brzo došlo do fizičkog obračuna, prema nekim navodima čak su bacane i zapaljene baklje. Najprije se sumnjalo da se radi o još jednom u nizu od navijačkih obračuna, no na kraju se ispostavilo da napadnute osobe u kombiju nemaju nikakve veze s Torcidom, već se radi o malonogometašima juniorima s otoka Raba.

Oni su putovali u Labin gdje su trebali odigrati utakmicu, no taj im je plan pokvarila zasad još uvijek policiji nepoznata muška ekipa.

“Napad se odigrao strelovitom brzinom i trajao je oko minutu i pol. Dva automobila u klasičnoj sačekuši zaustavili su kombi na cesti, izjurili van te bacili dvije baklje u vozilo s igračima. Lupali su nogama i šakama, bilo je strašno. Neobjašnjivo, 50 godina se bavim nogometom i nikad nisam vidio da se nešto ovakvo dogodilo”, izjavio je trener MNK Rab Josip Puljar-Matić u kratkom razgovoru za Jutarnji list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram