Povežite se s nama

Crna kronika

Neslavni rekorder tjedna s 2,85 promila u Dražicama se zabio u parkirano vozilo

Objavljeno

na
Proteklog  tjedna  na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 64 prometne  nesreće, od kojih su tri bile teže, a 61 je bila lakša. U ovim prometnim nesrećama tri  su osobe teže, a devet ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 539.000 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan pješak,  ali i šest alkoholiziranih vozača.

Alkotestirano je 237 vozača, od kojih je kod njih 13 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih osam bilo je u dobi iznad 35. godine života, tri vozača su bila u dobi između 25. i 35. godine života, a dva u dobi između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,85 g/kg izmjerena je 28-godišnjem vozaču osobnog vozila marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka. Spomenuti vozač je 15. studenoga oko 13 sati u Dražicama na području Jelenja izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom, udarivši prilikom skretanja u parkirano vozilo. Prekršajno je sankcioniran temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram