Povežite se s nama

Mozaik

Nogometaši Rijeke podržali humanitarni koncert za Bonetu

Objavljeno

na
Nogometaši  HNK Rijeka ugostili su na treningu dugogodišnjeg člana i navijača kluba Ivana Bonetu i podržali humanitarnu inicijativu koju su pokrenuli njegovi prijatelji i udruga Ri Rock s ciljem prikupljanja pomoći za liječenje. Ivan boluje od bolesti krvožilnog sustava.

Ivanovi prijatelji sa zapadne tribine i udruga Ri Rock organiziraju humanitarni koncert i prodaju majica, a sav prihod bit će uručen Ivanovoj obitelji za troškove daljnjeg liječenja.

Ulaznice za humanitarni  koncert, što će biti održan u Palachu 7. ožujka, i prigodne majice moći će se kupiti uoči utakmice Rijeka – Hajduk na štandu ispod B tribine.

Nogometaši i stožer HNK Rijeka podržali su ovu inicijativu kupovinom majica koje će odjenuti uoči jadranskog derbia protiv Hajduka. Ekipa će i na taj način dati podršku Ivanu u njegovoj borbi s bolešću, te pozvati sve navijače da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i pomognu svom prijatelju s tribina.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže