Povežite se s nama

Sport

Objavljen poster za OFC New Generation 1

Objavljeno

na
Opatija Fight Club nakon organiziranja borilačkog spektakla FFC 17 Super Finale koji se održao 20. prosinca prošle godine, ovog će puta fokus na svom idućem eventu staviti na svoje mlade kickboxing nade koje tek ulaze u svijet borilačkih sportova.

OFC New Generation 1 event održat će se 21. veljače u maloj dvorani sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji pred otprilike 150 gledatelja uz profesionalnu rasvjetu, razglas i voditelja. Tom prilikom, baš kao što naziv eventa i sugerira, neki od njihovih mlađih boraca odradit će svoje prve mečeve.

Na rasporedu će se naći 12 amaterskih i semi pro mečeva po K1 pravilima i nema sumnje kako će mladi borci pred vlastitim navijačima pružiti svoj maksimum ne bi li stigli do pobjede i opravdali povjerenje svojih trenera Mladena Kranjčeca i Siniše Volarevića.

Popis mečeva još uvijek nije otkriven, on bi trebao biti poznat vjerojatno u prvim danima veljače, ali zasad je otkriven poster, kao i informacije o ulaznicama. One će se po cijeni od 35 kuna tek od 10.02. naći u pretprodaji na dva prodajna mjesta u Opatiji: lounge bar Monokini i caffe bar Olimp u sklopu opatijske sportske dvorane. S obzirom na to da je kapacitet male dvorane svega oko 150 gledatelja, vjeruje se da će ulaznice biti vrlo brzo rasprodane.

OFC-NG1-poster-FHR

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže