Povežite se s nama

Vijesti

Općina Jelenje riješila svih 300 zahtjeva za izdavanje propusnice

Objavljeno

na
Kako su javili iz Stožera civilne zaštite Općine Jelenje svi zahtjevi mještana putem nove aplikacije uspješno su obrađeni. U jednom danu stiglo tri stotine zahtjeva.

“Do 11 sati obrađeni svi zahtjevi za ishodovanje PROPUSNICE koji su stigli u našu novu aplikaciju. Samo jučer stiglo je gotovo 300 zahtjeva. Nemamo zaostataka, te odmah rješavamo nove zahtjeve koji neprestano stižu. Hvala djelatnicima, civilnom stožeru i IT podršci. Lijepo je biti prvi u Hrvatskoj i dobro funkcionirati u ova krizna vremena”, kazao je na svojem Facebook profilu Robert Marčelja, načelnik Općine Jelenje.

Podsjetimo,  Stožeri civilne zaštite u gotovo svim gradovima i općinama diljem Hrvatske tijekom utorka bili su zatrpani brojnim zahtjevima građana za izdavanjem propusnice za napuštanje mjesta prebivališta kako bi mogli skrbiti i svojoj djeci ili starijima, odnosno ići u nabavku hrane i potrepština. Cijeli taj postupak ubrzava aplikacija koju je već prvog dana kreirala bakarska tvrtka Creative Media, a putem koje se direktno online šalju potrebni podatci za izdavanje propusnice i nadležni Stožer civilne zaštite u svega par klikova rješava taj zahtjev. Općina Jelenje prva je implementirala sustav koji se u praksi pokazao izuzetno koristan i brz, objavili smo na Fiumanu u utorak kasno navečer.

“Kako na dan stiže nekoliko stotina zahtjeva naših sumještana, Općina Jelenje odmah je digitalizirala sustav. Nakon što se odobri zahtjev, digitalna propusnica automatski stiže na e-mail korisnika. Brzo, jednostavno i efikasno”, kazao je Dino Piljić, načelnik Stožera civilne zaštite Općine Jelenje, dodajući da mještani Propusnicu uvijek moraju imati kod sebe, a nadležnoj osobi pokazuju istu putem mobitela ili se e-mail isprinta na papir.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram