Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen prodavač krivotvorenih ulaznica za Mystique Club

Objavljeno

na
Djelatnici Službe gospodarskog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka. Sumnja se da je u od rujna do sredine studenoga 2014. godine neovlašteno kreirao stranicu društvene mreže te je neovlašteno koristio za oglašavanje i prodaju ulaznica za koncert u ugostiteljskom objektu na području Rijeke.

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja policija je saznala za više osoba koje su na ovaj način kupile ulaznice čime je 20-godišnjak stekao protupravnu imovinsku korist te oštetio tvrtku iz Rijeke, vlasnika ugostiteljskog objekta i organizatora koncerta.

Ukupna visina materijalne štete bit će utvrđena naknadno.

Mjerodavnom državnom odvjetništvu 20-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela računalno krivotvorenje, računalna prijevara i zlouporaba naprava.

Neslužbeno se može doznati da je uhićena osoba prodavala krivotvorene ulaznice za koncerte Ivana Zaka i Željka Samardžića koji su se u studenom prošle godine održali u Mystique Clubu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram