Povežite se s nama

Mozaik

Otvaranje 16. Ljeta na Gradini uz 2000 svijeća i plesni performans Udruge Ri DANCE

Objavljeno

na
Otvaranje 16. izdanja Ljeta na Gradini održat će se 27. lipnja uz plamenove 2000 svijeća i plesni performans Udruge Ri DANCE “Velik kao dijete”. U prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i parka koji ju okružuje, posjetitelji će svjedočiti početku ljetne čarolije koja će trajati sve do početka rujna.

Tradicionalna ljetna manifestacija ponovno će s vrha grada odaslati dobre vibracije, a posjetiteljima ljetne večeri uljepšati glazbenim, scenskim, plesnim i konceptualnim manifestacijama. Kao i proteklih 7 godina u suradnji s PC Grupom – renomiranim proizvođačem svijeća, na otvaranju Ljeta bit će postavljeno čak 2000 svijeća, a njihova svjetlost obasjat će svaki kutak kaštela i Nugentovog parka. U ljeto ćemo zakoračiti u magičnoj atmosferi svojstvenoj stoljetnoj dami – Trsatskoj gradini, koju će obasjati svjetlost svijeća i ispuniti vedrina plesnih koraka.

Svijetu sivila plesna udruga Ri DANCE i ove je godine odlučila dodati malo boje. Prostor Trsatske gradine i Nugentovog parka postat će mjesto susreta naizgled dva nespojiva, ali u suštini bliska svijeta – svijeta odraslih i svijeta djece. Uz pomoć vrijednih i neumornih Čuvara sreće, vrtlog tamnih, stezajućih niti svakodnevice ponovno će postati šareni vrtuljak. Zajedno ćemo se podsjetiti kako ugrijati hladne sjene i biti krotitelji vlastitih strahova, kako žonglirati radosnim mislima i zajahati oblak na putu za Ljubav. Porušimo granice, dopustimo si sanjariti i dokažimo sebi da nemoguće zaista može postati moguće. Vratimo se djetetu koje u nama živi, ono je samo jednu uspomenu daleko. (P)ostanimo radosni, iskreni, čisti i puni ljubavi. (P)ostanimo veliki kao – dijete.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a početak je zakazan za 21.30 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže