Povežite se s nama

Vijesti

Peović: 300 radnika u 3. maju je dobilo otkaz

Objavljeno

na
Saborska zastupnica Katarina Peović putem društvenih mreža upozorila je da je veći broj radnika u brodogradilištu 3. maj dobilo otkaz.

“U 3. maju su radnici počeli primati otkaze ugovora o radu i to poslovno uvjetovanim otkazom. Riječ je o 300 radnika! Istovremeno očito kreće rasprodaja 3. maja.

Radnici 3. maja, ne dopustite da vaše kolege dobiju otkaz jer je to prvi korak i prema vašem otkazu i u konačnici propasti brodogradilišta na način na koji su propala gotovo sva brodogradilišta u RH.

Sindikaliste koji ne prenose radnicima informacije i koji se slažu s otkazima smijenite jer je to jedini način da se obranite. Ne vjerujte da će na ovome stati i da ako vas nitko nije uvrstio na popis za otkaz nećete biti sljedeći

Samo solidarna borba SVIH radnika protiv otkaza može imati učinka! Ukoliko su svi radnici složni, nitko vam ništa ne može! Poslodavcu je u interesu da vas razjedini a neki sindikalisti u tome im pomažu!

Radnička fronta daje podršku radnicima 3. maja”, poručila je Peović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram