Povežite se s nama

Mozaik

Petominutne ovacije za koprodukciju riječkog Baleta i MBZ-a “Heroj je umoran”

Objavljeno

naSvečano zatvaranje 30. muzičkog bienalla Zagreb održano je u subotu u ZKM-u i to premijerom baletne predstave, nastale u koprodukciji riječkog Baleta i MBZ-a, „Heroj je umoran“ / „Hero is tired“ koreografa Giuseppea Spote na glazbu Frane Đurovića.

Ansambl riječkog baleta i autorsku ekipu publika je nagradila petominutnim ovacijama.

Oduševljenje se nije krilo, a evo što su posjetitelji podijelili s nama:

„Definitivno najbolji događaj bienalla!“, „Želim gledati ponovno!“, „Genijalno, brutalno!“, „Kompletna predstava, od koreografije do vrlo duhovitih kostimografskih rješenja koja su izuzetna.“, „Najdojmljivija je glazba Frane Đurovića koja je zaista vrhunska.“, „Fenomenalno, zanimljivo od početka do kraja.“, „S obzirom na to da ne gledam takve predstave bilo mi je odlično jer je ovo nešto što se ne viđa često.“, „Zaista dobro usklađena koreografija, scenografija i glazba!.“ , „Pravo umjetničko djelo.“, „Plesači su izvrsni.“ „Predstava jasno prenosi poruku.“ , „Vizualno dojmljivo, ritmički raspoređeno, dinamično.“

Riječka premijera je već u utorak, 16. travnja u 19:30 sati, dok su reprize na rasporedu u srijedu 17. te u četvrtak 18. travnja u 19 i 30 sati. Nakon reprize u četvrtak u gledalištu će se održati i „Kritički glas” s kritičarkom Majom Đurinović i publikom.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram