Povežite se s nama

Mozaik

Počeli su Dani otvorenih vrata u Porsche Rijeka na Škurinjama!

Objavljeno

na
Jesen u Rijeci počela je vrlo zanimljivo! A jedna od stvari koja nas je posebno razveselila je što Porsche Inter Auto ima Dane otvorenih vrata!

Porsche Inter Auto nalazi se na Škurinjama (Škurinjska cesta 2/b) u Rijeci, a u ponudi ima nova vozila i garažirana rabljena vozila. Pravo je vrijeme da posjetite podružnicu Porsche Rijeka, do nedjelje 03. listopada, do 21h, jer čekaju vas Dani otvorenih vrata! Idealna je ovo prilika da saznate sve informacije o vozilima iz ponude poznate grupacije, kupite automobil, iskoristite posebne pogodnosti i uživate u bogatim sadržajima!

Bogat sadržaj i odlične prilike!

Iskoristite priliku za pregled vozila u 10 točaka i dezinfekciju klima uređaja za jednu kunu te besplatnu procjenu vašeg vozila. Isprobajte i električna vozila i saznajte sve o novoj tehnologiji koja postaje sve popularnija na svjetskom tržištu! Uživajte u sadržajima za cijelu obitelj i licitirajte za Škodu Fabiju (2016-o godište) s početnom cijenom 1.000,00 kuna!

Završna licitacija održat će se u nedjelju, 03. listopada, u 19 sati! Moći ćete pogledati i uvijek atraktivne Porsche modele koji na Škurinje dolaze posebno za ovu priliku!

Tijekom vikenda očekuju vas raznovrsne radionice za djecu i obitelji, iznenađenja, a uz podršku servisa moći ćete saznati kako pravilno postaviti auto sjedalicu kako bi vaše vožnje bili sigurne.

Razmišljate li o kupnji vozila – sada je prilika! Pravac Škurinje i pravac Porsche Rijeka!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram