Povežite se s nama

Crna kronika

Podignuta optužnica protiv razbojnika koji je sa skalpelom htio opljačkati dućan, ali su ga spriječili građani

Objavljeno

na


Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Rijeci optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1983.) zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva u pokušaju iz članka 230. stavka 1. i 2. u vezi s člankom 34. Kaznenog zakona.

Okrivljenika se tereti da je u jutarnjim satima 15. travnja 2018. u Malinskoj, na otoku Krku, s ciljem da se neovlašteno domogne novca, ušao u prodavaonicu te, držeći u ruci skalpel, tražio od prodavačice da mu preda novac inače će ju ubiti, no u njegovoj su ga namjeri spriječili građani.

Državno odvjetništvo predložilo je da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor u skladu s člankom 123. stavkom 1. točkom 3. Zakona o kaznenom postupku.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže