Povežite se s nama

Crna kronika

Pola milijuna kuna štete prošlog tjedna u nesrećama

Objavljeno

na


Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo  se  44 prometnih nesreća od kojih su tri teže i 41 lakša nesreća. U prometnim nesrećama poginula je jedna  osoba,  dvije su  teže,  a pet  osoba je lakše  ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na  502.400 kuna.

U nesrećama su  sudjelovali  četiri strana državljana, dva pješaka i tri alkoholizirana vozača. U nadzoru je alkotestirano  349 vozača, od kojih je kod 49 vozača utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.  Od spomenutih,  21 vozač je  iznad 35 godina života, 17 u dobi od 18 do 25 godina, a 14 alkoholiziranih vozača je u  dobi između 25 i 35 godina.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu izmjerena je  42-godišnjaku s Krka,  kojeg  je  14. veljače u Rijeci, oko 18 sati na raskršću ulice Miroslava Krleže i Bartola Kašića policija  zatekla u upravljanju  osobnim vozilom marke „Peugeot 306“ pri koncentraciji alkohola od  2,79 g/kg. Zbog vožnje u alkoholiziranom stanju  protiv njega je podnijet optužni prijedlog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram