Povežite se s nama

Crna kronika

Policija oduzela auto 24-godišnjaku koji je već više puta uhvaćen kako vozi prije položenog ispita

Objavljeno

na


Jučer, 14. svibnja oko 3.10 sati na području Drenove u Rijeci, policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zaustavili su osobno vozilo, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin.

Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja bez vozačke dozvole, odnosno prije stjecanja prava na upravljanje i u vrijeme izrečene mu zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Također je utvrđeno kako se radi o recidivistu u činjenu istovrsnih prekršaja.

Naime, 24-godišnjaku su u posljednje tri godine zbog navedenog prekršaja donesene dvije pravomoćne presude Općinskog suda u Rijeci pa kako ne bi nastavio činjenje prekršaja je uhićen i priveden na postupanje u I. policijsku postaju Rijeka. Također mu je privremeno i oduzeto osobno vozilo do dovođenja na prekršajni odjel Općinskog suda.

Za počinjene prekršaje optužnim prijedlogom mu je predloženo izricanje novčane kazne u iznosu od 2650 eura ili kazna zatvora od 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije do 12 mjeseci, a po pravomoćnosti odluke o prekršajima i izricanje šest negativnih bodova.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže