Povežite se s nama

Vijesti

Ponovno probijen rok: Koblerov trg još nije gotov

Objavljeno

na
Radovi na Koblerovom trgu u samom centru grada traju i više nego dvostruko dulje od predviđenog. Plan je bio da svi radovi budu dovršeni u otprilike pola godine, odnosno trg je trebao biti završen još tijekom ljeta 2014. godine.

Odjel gradske uprave za komunalni sustav sredinom prosinca najavio je kako će trg biti u potpunosti završen 27. siječnja, a to je početkom ovog mjeseca potvrdio i gradonačelnik Vojko Obersnel prilikom gostovanja na Radio Rijeci s napomenom kako bi eventualno loše vrijeme moglo taj rok malo pomaknuti.

Svjedoci smo da posljednjih tjedana uživamo uglavnom u izuzetno pogodnim vremenskim prilikama, pa ni s te strane nema opravdanja zbog čega Koblerov trg nije još uvijek završen, što mnogim ugostiteljima i poduzetnicima u tom dijelu grada stvara iznimne probleme, odnosno održava se na sam promet te ih dovodi u financijske poteškoće.

Iako se i sami možete uvjeriti na fotografiji napravljenoj u utorak tijekom prije podneva da su radovi blizu kraja, mnogi s nestrpljenjem čekaju kad će se radnici sa strojevima maknuti s trga te ga ponovno prepustiti građanima nakon punih godinu dana.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram