Povežite se s nama

Mozaik

Popularni Kancelarija bar stigao i u Tower centar

Objavljeno

na
Kancelarija bar u strogom centru grada u neposrednoj blizini osnovne škole Nikola Tesla u proteklim godinama postao je mnogim Riječanima omiljeno mjesto za ispijanje kave tijekom dana ili navečer s društvom za zabavu. No, Kancelarija bar pažnju nije privukao samo kvalitetnom uslugom i modernim interijerom, već i organizacijom brojnih različitih evenata.

U Kancelarija baru tako su se često održavali manji koncerti, održavale modne revije i drugi razni događaji, pa ne čudi da su se koncem ovog tjedna i službeno proširili, odnosno otvorili svoju novu lokaciju.

Ugostiteljska ponuda na petoj etaži Tower centra od ovog je tjedna bogatija upravo za Kancelarija bar, a tim povodom osvrnuli su se i na društvenim mrežama.

“Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posjetite naš novo otvoreni caffe bar drugi po redu “KANCELARIJA BAR-TOWER”. Caffe bar KANCELARIJA BAR – TOWER na 5. katu Tower Centra Rijeka je pravi mali raj za sve one koji žele uživati u ugodnom i elegantnom interijeru. Sve one koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak čašu vina opuštajući se nakon posla obožavaju popiti upravo ovdje. Osobitu pažnju pridajemo osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj ponudi iz koje možete izabrati brojna domaća i uvozna pića, tople napitke i prirodne sokove. Želimo našim gostima pružiti jedinstven doživljaj zbog kojeg će imati potrebu postati stalni gosti KANCELARIJE BAR-a”, poručili su ovom prilikom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram