Povežite se s nama

Mozaik

Preko 2.000 maškara ove nedjelje u lovranskoj povorci

Objavljeno

na
U predzadnjem vikendu ovogodišnjeg maškaranog ludila očekuje nas povratak velike maškarane Lovranske karnevalske povorke koja će u nedjelju, 12. veljače, tradicionalno okupirati glavnu prometnicu. Pridružite nam se u maškaranom veselju s početkom u 14 sati, kada će 54. Lovransku karnevalsku povorku svojim poznatim zvukom otvoriti Puhački orkestar Lovran, a potom će svojim šarenilom ulicu ispuniti vesele maske naše dječice iz dječjeg vrtića i osnovne škole.

Da ulice Lovrana ostanu šarene kroz cijeli dan, pobrinut će se ukupno 42 karnevalske grupe, koje jedva čekaju pokazati svoje kreativne pusne umotvorine nakon dvije godine pauze. A da uz šarenilo i ”zvoni svo selo” pobrinut će se 5 zvončarskih skupina. Sada već tradicionalno, s par metara visine, u centru Lovrana povorku će pratiti Mario Battifiaca i Irena Grdinić, dok će s pozornice “kod hotela Lovran” maškarani red uvoditi Zvijezdana Klobučar Filčić.

Ukoliko nam se niste u mogućnosti pridružiti, live prijenos povorke moći se pratiti na portalima PodUckun.net, Torpedo.media i Novinet.hr. Kako zabava nebi prestala ni nakon što ulicom prođe preko 2000 maškara, pobrinut će se Trio Vox, koji će nas, sa svoje pozicije ispred lovranske Kule, zabavljati do dugo u noć – poručuju iz Općine Lovran.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže