Povežite se s nama

Mozaik

Preko 2.000 maškara ove nedjelje u lovranskoj povorci

Objavljeno

na
U predzadnjem vikendu ovogodišnjeg maškaranog ludila očekuje nas povratak velike maškarane Lovranske karnevalske povorke koja će u nedjelju, 12. veljače, tradicionalno okupirati glavnu prometnicu. Pridružite nam se u maškaranom veselju s početkom u 14 sati, kada će 54. Lovransku karnevalsku povorku svojim poznatim zvukom otvoriti Puhački orkestar Lovran, a potom će svojim šarenilom ulicu ispuniti vesele maske naše dječice iz dječjeg vrtića i osnovne škole.

Da ulice Lovrana ostanu šarene kroz cijeli dan, pobrinut će se ukupno 42 karnevalske grupe, koje jedva čekaju pokazati svoje kreativne pusne umotvorine nakon dvije godine pauze. A da uz šarenilo i ”zvoni svo selo” pobrinut će se 5 zvončarskih skupina. Sada već tradicionalno, s par metara visine, u centru Lovrana povorku će pratiti Mario Battifiaca i Irena Grdinić, dok će s pozornice “kod hotela Lovran” maškarani red uvoditi Zvijezdana Klobučar Filčić.

Ukoliko nam se niste u mogućnosti pridružiti, live prijenos povorke moći se pratiti na portalima PodUckun.net, Torpedo.media i Novinet.hr. Kako zabava nebi prestala ni nakon što ulicom prođe preko 2000 maškara, pobrinut će se Trio Vox, koji će nas, sa svoje pozicije ispred lovranske Kule, zabavljati do dugo u noć – poručuju iz Općine Lovran.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram