Povežite se s nama

Mozaik

Prijović službeno najavila koncert u Rijeci ovog proljeća

Objavljeno

na

Foto: ExtraFM

Aleksandra Prijović i njezin menadžment iz Extra FM-a čekali su da u nedjelju kasno navečer završi posljednji od čak pet koncerata u Osijeku kako bi najavili nastavak turneje u Hrvatskoj pod nazivom “Od istoka do zapada”. Kao što je Fiuman ekskluzivno objavio još u petak, trenutno daleko najpopularnija pjevačica u čitavoj regiji stiže i u Rijeku.

Njezin (zasad prvi) koncert u Centru Zamet na rasporedu je 14. travnja 2024. s početkom u 20 sati, ali navodno je već sad u planu i drugi koncert 15. travnja. On će se vjerojatno službeno najaviti tek kad se rasproda prvi termin.

Ulaznice su odmah puštene u prodaju pustem sustava Eventim po sljedećim cijenama: parter 25 eura, fan pit 30 eura, tribina 32 eura i VIP 45 eura.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže