Povežite se s nama

Vijesti

Prikupljen novac za operaciju male Danije

Objavljeno

naSamo dva dana nakon što je pokrenuto prikupljanje donacija za operaciju male Riječanke Danije, kompletan potreban iznos od približno 100.000 kuna je pribavljen.

“Dragi dobri ljudi,

U situacijama kada je čovjeku najteže u životu, svjetlost se pojavi s najneobičnijeg mjesta, pa se tako i našoj maloj Daniji desilo.

Naime, tati Davoru se javio rođak koj će se u potpunosti pobrinuti oko troškova opearacije. Iz tog razloga od ovog trenutka obrisati ćemo broj žiro računa, i obustaviti akciju prikupljanja donacija. Do ovog trenutka prikupljeno je 5.670 kn i od srca se zahvaljujemo svakom pojedinom donatoru. Svaka prikupljena kuna bit će proslijeđena jednoj od humanitarnih organizacija. Ovim putem vas pozivamo da date svoj prijedlog, koja će to organizacija biti, a Danijini roditelji Davor i Daria će odlučiti između jedne od predloženih.

Ovo što smo, uz vašu pomoć i podršku, postigli u posljednja 24 sata iznenadilo nas je svih i pojačalo vjeru da će Dania biti dobro. Grupu ćemo ostaviti aktivnu još 24 sata kako bi svima omogućili da budu obavješteni o razvoju događaja i daju svoje prijedloge kome proslijediti sakupljeni novac.

NEIZMJERNA VAM HVALA!!

Daria, Davor, Marina, Egle i Larisa”, objavili su roditelji i njihovi prijatelji koji su se angažirali u ovoj akciji, a mi možemo sam poželjeti sve najbolje maloj Daniji.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram