Povežite se s nama

Sport

Priznanje riječkom rukometu – čak 11 poziva u reprezentacije

Objavljeno

na

Tin Lučin 2018. u dresu Zameta

Riječki rukometni kolektiv može biti itekako zadovoljan nakon što su proteklih dana izbornik muške seniorske reprezentacije i izbornici ostalih mlađe dobnih selekcija uputili pozive za nadolazeća okupljanja. Čak 11 riječkih igrača našlo se na popisima reprezentacija pokrivajući pritom sve selekcije od mlađih kadeta pa sve do seniora.

Tako su se na popisu izbornika seniorske reprezentacije Hrvoja Horvata našli bivši Zamećani Tin Lučin, Veron Načinović i po prvi puta Filip Glavaš te bivši igrači Kozale Halil Jaganjac i Vlado Matanović, s tim da su i Lučin i Glavaš svojevremeno nosili i dres Kozale, koji je rijedak slučaj jer su četvorica aktualnih reprezentativaca nastupali za klub iz drugog ranga natjecanja. Na popisu reprezentacije koja je dugi niz godina u svjetskom vrhu, od ukupno 20 pozvanih igrača za nadolazeće Europsko prvenstvo tako se našlo čak 5 Riječana!

Osim seniorske reprezentacije na okupljanje mlađih selekcija pozvano je i čak 6 mladih igrača iz Zametove RINA akademije. Tino Viskić i Marko Pikec pozvani su u juniorsku reprezentaciju, Toni Živković i Petar Lencović u kadetsku te Karlo Tomović i Leon Tončinić u mlađe kadetsku reprezentaciju Hrvatske.

Okupljanja reprezentativaca uslijedit će po završetku prvog dijela sezone, odnosno u petak 17.12.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže