Povežite se s nama

Crna kronika

Prošlog tjedna tri teže prometne nesreće

Objavljeno

na
Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 43 prometne nesreće, od kojih su tri bile teže, a 40 ih je bilo lakših. U ovim prometnim nesrećama tri su osobe teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 504.500 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovala su dva pješaka, jedan strani državljanin, ali i četiri alkoholizirana vozača.

Alkotestiran je 271 vozač, od kojih je kod njih 27 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg. Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih 16 bilo je u dobi iznad 35. godine života, sedam vozača je bilo u dobi između 25. i 35. godine života, a četiri vozača su bila u dobi između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija od 2,36 g/kg izmjerena je 26-godišnjem vozaču osobnog vozila, koji je zaustavljen nakon ponoći 12. siječnja na području Matulja dok je upravljao osobnim vozilom marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka. Zbog počinjenja prekršaja sankcioniran je sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram