Povežite se s nama

Crna kronika

Provalnik u auto uhvaćen na djelu na Rivi

Objavljeno

na


Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem provalnih krađa i krađa u vozila. Za ova kaznena djela policija sumnjiči hrvatskog državljanina, starosti 37 godina. Policija ga je zatekla 17. veljače u krađi iz osobnog vozila Suzuki swift,  parkiranog na Rivi u Rijeci nakon čega je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka.

U nastavku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika III. policijske postaje Rijeka utvrđeno je kako je 13. veljače provalio u osobno vozilo Škoda fabia, parkirano na Delti. Iz ova dva vozila otuđio je foto aparat, GPS uređaj i punjač mobitela, a predmeti su vraćeni vlasnicima. Šteta je najmanje dvije tisuće kuna. 37-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela krađe i teške krađe.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja policija je pronašla više raznih predmeta za koje se sumnja da su otuđeni iz vozila parkiranih na području Delte i drugih parkirališta u središtu Rijeke. Vlasnici pronađenih predmeta za sada nisu poznati stoga policija poziva građane koji su oštećeni provalama ili krađama iz vozila da se, ukoliko prepoznaju svoje predmete jave u III. policijsku postaju Rijeka, Gundulićeva 7 poradi podnošenja odgovarajuće prijave.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram