Povežite se s namaU srijedu 15.07 održan je koncert Tončija Huljića i Madre Badessa banda na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Huljić je mnogobrojnu publiku u koncert uveo pjesmom „Guštan“, a potom su usljedile i ostale poput „Ka na hašišu“, „Che Guevara i manistra u suvo“, „Samo jubav ostaje“, našli su se tu i hitovi iz popularne grupe Magazin poput „Ljube se dobri, loši, zli“ i „Rano,ranije“.

Tončiju Huljiću i njegovom bandu uskoro su se pridružili i gosti. Antonio Krištofić otpjevao je pjesmu „Dva put san umra“, Tarik i Adnan, inače sudionici X factora u pratnji Madre Badessa fantastično su izveli pjesmu „Ajvar“. Dolazak Petra Graše na pozornicu uz izvedbu pjesme „Moje zlato“ najviše je oduševilo pripadnice ljepšega spola.

Inače Madre Badessa band Huljićev je svojevrsni eksperiment u kojem su prisutni elementi etno/pop glazbe i tekstovi pisani na starom splitskom, velovaroškom govoru. Na licima brojnih posjetitelja koncerta moglo se vidjeti oduševljenje i prihvaćanje nečeg drugačijeg i originalnog. Uz dalmatinski humor i pjesme večer se polako približavala kraju, Huljić se pozdravio s mnogobrojnom publikom do nekog sljedećeg susreta.