Povežite se s nama

Sport

Razočarane igračice ŽRK Zamet: Sav trud, odricanja i ulaganja su bačena u vjetar

Objavljeno

na
Hrvatski rukometni savez ovog je tjedna objavio službenu odluku kako se poništavaju sva natjecanja koja su se održavala tijekom ove sezone, a svi klubovi zadržavaju statuse kakve su imali i na početku ove sezone.

Takva odluka posebno je teško pala riječkom ženskom rukometnom klubu Zamet gdje su bili na korak do plasmana u višu ligu.

Zbog toga su uputili žalbu nadležnim tijelima.

“Duboko smo razočarani i šokirani donijetom odlukom te se osjećamo izdano i napušteno. Ova odluka nas vraća unazad, ruši nam temelje. Mišljenja smo da nam se trebalo potvrditi prvo mjesto na tablici 2. HRL Zapad – žene, gdje smo bili bez poraza, spremni za povratak u najviši rang gdje i zaslužujemo biti. Ocjenjujemo da 72,7 posto odigranih kola cjelokupnog prvenstva daje relevantnost, vjerodostojnost i značaj koji se priznaje u svim sferama života i da nema osnove za poništavanje prvenstva.

Kako se mogu anulirati sredstva koja smo ulagali preko osam mjeseci?! Sav trud, odricanja, ulaganja su bačena u vjetar”, ističu, između ostalog, u svojoj žalbi upućenoj savezu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram