Povežite se s nama

Sport

Riječanin Boran Berak opet na tronu Europe

Objavljeno

na
Europsko prvenstvo u karateu koje se trenutno odvija u Zürichu za sad se pokazalo iznimno plodno za hrvatske karatiste koji će minimalno deset medalja donijeti u Lijepu našu. Riječki karate opet se pokazao vrlo jakom konkurencijom dostojnom i onih najzvučnijih imena, a jedno od zvučnih imena riječkog karatea je i Boran Berak, karatist najstarijeg živućeg kluba u Hrvatskoj – TAD.

Prije dvije godine na Europskom prvenstvu u Turskoj Boran je donio zlato u Rijeku, godinu dana kasnije bio je drugi, a 2015. godina započela je – zlatom, i to u kategoriji mlađi seniori -60kg.  Njegova suborkinja iz istog kluba Aja Vukoja osvojila je svoje prvo europsko srebro u kategoriji kadeti -47kg, čime joj se isplatio višegodišnji trud i zalaganje u karateu.

Još jednu medalju, ovoga puta brončanu, donijela je Maja Zorić u Primorsko-goransku županiju. Karatistica KK Opatija došla je treća u kategoriji juniorki +59kg. Čestitamo svim karatistima i karatisticama PGŽ-a i želimo im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i treninzima!

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram