Povežite se s nama

Mozaik

Riječanke navalile na Hot Men Dance, dodan još jedan show u Pogonu kulture

Objavljeno

naNakon što su rasprodali nevjerojatnih osam predstava u Opatiji i Rijeci, vodeća europska muška skupina plesača koju redom čine modeli i sportaši u vrhunskoj formi, Hot Men Dance, pripremaju poseban i nešto intimniji show u Pogonu kulture u petak 24. svibnja.

Hot Men Dance čine članovi iz 15 zemalja diljem svijeta koji kombiniraju moderan i erotski umjetnički ples te pružaju nezaboravan dvosatni doživljaj ženskoj publici. Njihovi nastupi obiluju energijom, akrobacijama, glumom i impresivnim kostimima što rezultira pozitivnoj atmosferi koju stvaraju, a zbog neprestane interakcije publika osjeća da je dio showa, a ne samo promatrači – odnosno promatračice. 

Cijela večer je, naravno, rezervirana isključivo za žensku publiku stariju od 18 godina, a plesači pripremaju posebno klupsko izdanje uz DJ-a koje uključuje plesne točke ali i ples na plesnom podiju.

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu te na svim Entrio fizičkim prodajnim mjestima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže