Povežite se s nama

Sport

Rijeci i Opatiji nuđeno domaćinstvo Davis Cupa, ali ipak ništa od toga

Objavljeno

na

Borna Ćorić

Hrvatska Davis Cup reprezentacija neće 6. i 7. ožujka 2020. godine u Rijeci igrati protiv Indije kvalifikacijski susret za Davis Cup Finale, što će se opet igrati u Madridu. Rijeka se još na premijeri novog formata, Finalu odigranom u Madridu prošlog mjeseca, spominjala kao mogući domaćin nakon što je obavljen ždrijeb, a Hrvatska dobila domaćinstvo u susretu s pobjednikom dvoboja Pakistana i Indije, odigranog tjedan dana kasnije na neutralnom terenu, u Nur-Sultanu, prijestolnici Kazahstana, javlja Novi list.

Vladimir Jurić, koji je u suradnji s HTS-om organizirao bučnu podršku hrvatskoj reprezentaciji u Madridu zahvaljujući Gradskoj glazbi Trsat, pokušao je spojiti Grad Rijeku i Hrvatski teniski savez kako bi grad na Rječini treći put dobio domaćinstvo jednog Davis Cup susreta.

No, na kraju je izostalo »zeleno svjetlo« Grada Rijeke. Očito, u godini u kojoj je Rijeka Europska prijestolnica kulture, nije bilo mjesta za jedan značajan međunarodni sportski događaj.

U HTS-u ističu da su jedino tražili korištenje dvorane. Centar Zamet je novija i funkcionalnija dvorana, ali izložba i koncert prije i poslije termina Davis Cup susreta razlog je što je Dvorana mladosti bila jedina moguća riječka opcija za susret prošlogodišnjih pobjednika Davis Cupa. Naime, postojala je i ona opatijska, ali u tom terminu u dvorani »Marino Cvitković« održava se – Dora, piše Novi list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram