Povežite se s nama

Mozaik

Riječki Dom mladih i ove godine organizira školu klizanja

Objavljeno

na

IlustracijaGrad Rijeka u suradnji s Domom mladih i ove godine organizira 16. Školu rekreativnog klizanja koja će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 28. prosinca 2020. do 15. siječnja 2021. u terminima od 9 do 16 sati.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci te je besplatna. Za polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Veoma je važno napomenuti kako će se škola održati ukoliko epidemiološke mjere i javnozdravstvene okolnosti to budu dopuštale. Pritom će program biti organiziran prema svim aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Sve informacije možete potražiti na web stranicama Doma mladih na  www.dom-mladih.hr.

Prijave se vrše isključivo putem ONLINE PRIJAVNICE, kojom iskazujete interes za upis, ona ne podrazumijeva direktan upis u traženu aktivnost.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram