Povežite se s nama

Vijesti

Riječki HDZ: Nova predsjednica neće zaboraviti na Rijeku

Objavljeno

naVećina građana Rijeke i okolice, kao i u kompletnoj Primorsko-goranskoj županiji uostalom, se u drugom krugu također većim dijelom odlučila svoje povjerenje na predsjedničkim izborima pokloniti kandidatu SDP-a i koalicije Ivi Josipoviću, no na nacionalnoj razini s manje od jedan posto prednosti pobijedila je ipak Kolinda Grabar-Kitarović.

Dražice su jedna od rijetkih sredina u našoj regiji u kojoj je Grabar-Kitarović odnijela pobjeda, to je ipak njezin rodni kraj. U nedjelju navečer tamo se slavilo, ali to ne znači da je bilo mirno i u samoj Rijeci.

Članovi riječkog HDZ-a proslavili su također pobjedu svoje kandidatkinje, a predsjednik Lucijan Vukelić tom se prilikom osvrnuo na novu veliku pobjedu svoje stranke.

“Kolinda neće kao jedan bivši ministar iz Rijeke zaboraviti na svoj kraj. On je obećao građanima autocestu Žuta Lokva i ravničarsku prugu, a onda je dao ostavku radi bolesti. Kolinda je svjesna da je naš razvoj preduvjet razvoje čitave Hrvatske. Ponosni smo što prva hrvatska predsjednica stiže iz našeg kraja”, rekao je Vukelić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram