Povežite se s nama

Mozaik

Riječki modni portal Stilueta proslavio svoj sedmi rođendan

Objavljeno

na

Marija Mažar (foto: Ivor Mažar)Riječki portal Stilueta jučer je proslavio sedmi rođendan, a Porsche Inter Auto na Škurinjama zasjao je tim povodom u Bond stilu! Uz trbušne plesačice Sare Saršon, iluzionista Guy Pardillosa, brojne elemente iznenađenja, uzvanici su uživali u bogatim sadržajima i odličnoj atmosferi događanja.

Događanje nisu propustili ni neka poznata imena poduzetničke scene kao što su Gordana Nikolić, Vesna Pavletić,  Danijela Gračan i Ema Gračan, Vivian, Damir i Ivan Jurković, Ivana Grabar i Sanja Markušić, zatim  blogerice Ester Gallo i Lucija Lugomer, modne dizajnerica Džana Ravlić, Andrea Anić Dokmanović, Linda Lukežić…

Posebnost događanja i ove godine bilo je proglašenje inspirativnih žena godine, a nisu izostale suze radosnice i veliki aplauzi za žene koje su inspiracija i koje nas svih mogu potaknuti da budemo svoja najbolja verzija, sve žene uz priznanje primile su i vrijedne Farmacia poklon pakete.

Inspirativnim ženama proglašene su: Blanka Lasić, vlasnica tvtke MINDIST, Željka Šarčević Grgić, načelnica općine Klana,  Vivian Jurković, vlasnica estetskog centra Eternity, Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfinity i  Loreni Laslavić, profesionalnoj vatrogaskinji.

U James Bondu stilu posebno je priznanje došlo u ruke dizajnerici Lindi Lukežić kao ženi koja utjelovljuju kvalitetan stil života, a Ana Jugo za vrijeme događanja odradila je intervju za Bond osobu godine 2019. te je odlučila da je idealna osoba Tanja Savić, voditeljica Farmacije u riječkom ZTC-u.

Trenutak koji se čekao je i bio predstavljanje novog Audi Q8 automobila koji je postao zvijezda večeri!

Uzvanici su tokom večeri mogli probati My Spirit parfeme, naočale Optike Šahini, saznati sve o Gaia Naturelle proizvodima, probati čari masaže Chang  Thai Massage centra,  probati Aura proizvode, ali i uživati u pićima inspiriranim Bondom koja je pripremio Dorijan Skoblar, za Bond nadahnute  delicije pobrinuli su se Kristian Kozmić i Nikola Jovanović,  a uređenje prostora potpisala je agencija Noi Due.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo slaviti u ovako lijepom društvu, potrudili smo se da večer bude svima posebna, no vi ste se zajedno s nama potrudili da dobijemo ovu energiju i savršenu atmosferu. Hvala vam od srca“, naglasila je Marija Mažar, osnivačica Stiluete i pozvala sve da uživaju u atraktivnoj večeri kakvu Rijeka još nije imala, navodi se u priopćenju za medije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže