Povežite se s nama

Mozaik

Riječki obrtnici na Maškaranoj joti prikupili 2100 eura za Udrugu Svjetionik

Objavljeno

na
Na 17. humanitarnoj “Maškaranoj joti” Udruženja obrtnika Rijeka koja se održala 10.02.2024. godine s početkom u 11:00 sati, na Korzu, na Trgu 128. brigade hrvatske vojske, sav prihod bio je namijenjen humanitarnoj Udruzi Svjetionik.

Glavna svrha udruge je poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji, dok je primarni cilj veća kvaliteta života djece i mladih s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji, te veće i kvalitetnije uključivanje djece i mladih s TUR u lokalnu zajednicu.

Sva prikupljena sredstva na Korzu i putem humanitarnog računa potrebna su za materijal, sredstva i pomogala za poboljšanje kvalitete rada Udruge Svjetionik.

Ugostitelji iz Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika, uz potporu obrtnika drugih profila i učenika Ugostiteljske škole Opatija, pripremili su cca 600 porcija mašarane jote i palente kompirice koju je kuhala Udruga Palentar.

Za simbolični iznos + „Daj ča daš“ mogla se konzumirati porcija jote sa palentom i čašom vina Vorić.

Program Maškarane jote obogatili su članovi Ceha frizera kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Rijeka koji su ponudili i uslugu facepainting-a također za simbolični iznos donacije za Udrugu Svjetionik.

Program manifestacije humanitarno je vodila Jana Bubnič Arčanin uz glazbeni nastup Fieste koji su također humanitarno nastupali bez honorara.

Po završetku događaja na Korzu je za sve zainteresirane bio organiziran i turistički obilazak starog dijela grada Rijeke.

Udruženje obrtnika Rijeka porcije jote donirale su i Prihvatilištu za beskućnike Ruža Sv. Franje i Domu za umirovljenike Kantrida.

Humanitarna akcija trajat će još 15 dana te se donacije mogu uplatiti i putem otvorenog humanitarnog računa:

ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d IBAN HR9824020061500137602

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže