Povežite se s nama

Sport

Rijeka bez Moisesa tri mjeseca

Objavljeno

na
Iza Rijeke je odlična polusezona, ali trener Matjaž Kek teško da može biti zasad previše zadovoljan kako je krenulo s pripremama za nastavak proljetne sezone. Osim što mu je iz ekipe “pobjegao” Mato Jajalo, doživio je i poraz u prvoj pripremnoj utakmici, a sad se mora također suočiti s činjenicom da je izgubio jednog igrača najvjerojatnije sve druge polovice proljeća.

Moises Lima Magalhaes podvrgnuo se operaciji još u srpnju prošle godine zbog problema lateralnim meniskom desnog koljena, ali tad ipak nisu riješeni svi problemi.

Tijekom ovog je mjeseca objavljen posljednji artroskopski zahvat na koljenu i činilo se kako bi do veljače Moises trebao biti spreman za veće napore, situacija je ipak kompliciranija i liječnici su mu predložili strogo mirovanje tijekom iduća tri mjeseca. Rehabilitacija zbog oštećenja hrskavice očito se mora  nastaviti.

27-godišnji Moises bitan je Rijekin igrač, tijekom prvog dijela ove sezone odigrao je 18 utakmica, a na terenu je proveo ukupno 1.205 minuta te je u tom razdoblju postigao ukupno pet golova.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram