Povežite se s nama

Sport

Rijeka odradila prvi trening u Španjolskoj

Objavljeno

na
Prva momčad HNK Rijeke stigla je, nakon tri sata leta, u španjolski Benhavis. Baza u kojoj će boraviti sljedećih 12 dana dobro je poznata većini igrača, jer Rijeka se u Benhavisu kraj Marbelle pripremala i prošle zimske pauze.

“Bitno je što bolje iskoristiti uvjete koje ovdje imamo i za koje već znamo da su odlični. Već je bolje u odnosu na prošlu godinu što nismo putovali cijeli dan već smo direktnim letom došli do Malage”, kaže nam riječki reprezentativac Ivan Močinić po dolasku u hotel.

Nakon ručka i kratkog odmora momčad je trenirala na terenu ispred hotela.

“Očekuje nas dio priprema u kojem se moramo maksimalno pripremiti za nastavak sezone. Dobro je i što ćemo imati i jake prijateljske utakmice i to protiv ekipa koje igraju Europsku ligu te Ligu Prvaka – zaključio je Močinić

Od utorka počinje ritam dvodnevnih treninga, a već u srijedu Rijeka igra prvu pripremnu utakmicu. Protivnik će biti vodeći njemački drugoligaš Inglostad za kojeg igra i bivši igrač HNK Rijeke Andre Mijatović.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram