Povežite se s nama

Mozaik

RiS dance centar otvorio posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta fantastičnim nastupom

Objavljeno

na
Čak 35 plesača i plesačica iz riječkog dance centra RiS otvorilo je posljednju polufinalnu epizodu iznimno gledane emisije Nove TV Supertalent.

Oni su već u audicijskoj emisiji mnoge ugodno iznenadili, no svi su se složili kako su večerašnjim nastupom kojim love mjesto u polufinale otišli još barem nekoliko koraka naprijed.

Plesom su pokušali dočarati priču o dječaku koji mijenja programe na televiziji umjesto da čita lektiru. U jednom trenutku na televiziji se emitirao film o step up-u te dječak postaje dio televizijskog svijeta.

Publika, ali i članovi žirija bili su itekako zadovoljni viđenim. “Ovo što ste donijeli sad je stvarno spektakl, zaista ste napredovali. Ponudili ste nam show, bili ste stvarno super”, rekao je Davor, a Martina se složila s takvim razmišljanjem te je posebnu pohvalu uputila trenerici.

Janko je istaknuo kako su bili odlični, a i Maja se složila da je nastup bio odličan te da imaju velike šanse za prolazak u finale, a hoće li im to i uspjeti doznat će se kasnije tijekom večeri.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže