Povežite se s nama

Izbori

SDP najavljuje veliku proslavu 1. maja na Trsatu: Oslonac za radnička prava i društvenu pravdu

Objavljeno

na
Na današnjoj press konferenciju Marko Filipović i Romana Jerković najavili svečanu proslavu Praznika rada, 1. maj, u organizaciji SDP Rijeka koja će se održati na Trsatu. Svi su pozvani na cjelodnevno druženje i opuštanje, ali isto tako uz podsjećanje na važnost radničkih prava i društvene pravde. 

Proslava će se održati u parku pored Trsatske gradine, s bogatim programom koji će započeti već u 10:00 sati. Posjetitelje očekuje raznolik program aktivnosti, uključujući turnir u boćanju, briškuli i trešeti, kao i posebne aktivnosti za najmlađe posjetitelje. Glazbeni program će biti raznolik i uključivat će nastupe klape Nevera te kulturno-umjetničke udruge Jeka Primorje, uz uzbudljivu limenu glazbu Trsat i Prve riječke mažoretkinje.

Marko Filipović, gradonačelnik i predsjednik gradske organizacije SDP-a, naglasio je važnost socijalnog dijaloga i pregovora s predstavnicima sindikata te postignutih rezultata u podizanju plaća i materijalnih prava radnika, unatoč izazovima s kojima se suočava centralizirana država. 

Na press konferenciji, članica predsjedništva SDP-a i europarlamentarka, Romana Jerković, osvrnula se na svoj mandat u Europskom parlamentu te istaknula temeljne vrijednosti Europske unije kao što su pravednost, socijalna uključenost i sigurnost, ističući potrebu za očuvanjem tih vrijednosti u vremenima izazova. 

Na samoj proslavi očekuje se obraćanje gradonačelnika Marka Filipovića, Romane Jerković, Ivice Lukanovića i Mirele Ahmetović. 

Očekuje se da će proslava Praznika rada na Trsatu okupiti veliki broj građanki i građana te da će pridonijeti jačanju svijesti o važnosti radničkih prava i društvene pravde u Hrvatskoj stoga vas još jednom pozivamo da nam se pridružite na Trsatu u srijedu, 1. maja, da zajedno obilježimo važnost radničkih prava i solidarnosti! – navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže