Povežite se s nama

Sport

Sopić o Armadi u Gorici: Dečki su top, svaka im čast

Objavljeno

naRijeka je u ludoj utakmici 22. kola SuperSport HNL-a po jakoj kiši i na potopljenom terenu pobijedila Goricu 2:0 na gostovanju i ponovno preuzela vrh HNL-a. Oba gola postigao je Jorge Obregon iz penala. Precizan je bio u 66. i 75. minuti. U nevjerojatnom meču vidjeli smo još dva kaznena udarca, ali Marko Pjaca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela za goste i Ante Matej Jurić u 52. minuti za domaćine nisu pogodili okvir gola.

Osim igrača obje momčadi koji su igrali u užasnim uvjetima, oduševili su i navijači Rijeke. Oni su na istočnoj tribini na otvorenom i mokri do kože navijali cijelu utakmicu. Ovako je podršku Armade komentirao Rijekin trener Željko Sopić: “Dečki su top, svaka im čast. Gro njih je slalo poruku da bi ih bilo duplo više da nije karneval, kakav karneval, igra Rijeka.”

Sopić je otkrio još nešto vezano uz navijače: “Skidamo im kapu. U Rijeci je karneval, neki moraju s djecom u grad, ali ih je opet dobar dio došao ovdje. Rekao sam igračima da im bace dresove i da ću ja to platiti. Neki bi, neki ne bi, ali su onda ipak bacili. No ipak neću platiti. Neka plate sami.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže