Povežite se s nama

Sport

Sopić o Armadi u Gorici: Dečki su top, svaka im čast

Objavljeno

na
Rijeka je u ludoj utakmici 22. kola SuperSport HNL-a po jakoj kiši i na potopljenom terenu pobijedila Goricu 2:0 na gostovanju i ponovno preuzela vrh HNL-a. Oba gola postigao je Jorge Obregon iz penala. Precizan je bio u 66. i 75. minuti. U nevjerojatnom meču vidjeli smo još dva kaznena udarca, ali Marko Pjaca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela za goste i Ante Matej Jurić u 52. minuti za domaćine nisu pogodili okvir gola.

Osim igrača obje momčadi koji su igrali u užasnim uvjetima, oduševili su i navijači Rijeke. Oni su na istočnoj tribini na otvorenom i mokri do kože navijali cijelu utakmicu. Ovako je podršku Armade komentirao Rijekin trener Željko Sopić: “Dečki su top, svaka im čast. Gro njih je slalo poruku da bi ih bilo duplo više da nije karneval, kakav karneval, igra Rijeka.”

Sopić je otkrio još nešto vezano uz navijače: “Skidamo im kapu. U Rijeci je karneval, neki moraju s djecom u grad, ali ih je opet dobar dio došao ovdje. Rekao sam igračima da im bace dresove i da ću ja to platiti. Neki bi, neki ne bi, ali su onda ipak bacili. No ipak neću platiti. Neka plate sami.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže