Povežite se s nama

Sport

Srušen rekord grobničke piste, sada iznosi 1:29:200 min

Objavljeno

na
Track day susreti tijekom hladnijih dana jednako su popularni kao i oni kada asfalt gori od vrućina. Proteklog vikend Grobnik je ponovno bio mjesto koje je okupilo najbrže i uvijek željne adrenalina.

Još tijekom studenog pisalo  se o novom rekordu staze, a već moramo pisati o novom, fantastičnom uspjehu. Prijašnji rekord uvjerljivo je nadmašen, za više od 1,2 sekunde, te sada iznosi 1:29.200 minute. Novi rekord staze kada su cestovno legalni automobili u pitanju, ponovno je potpisao vlasnik dosadašnjeg najboljeg kruga na grobničkoj ljepotici – Damir Nakić, javlja autoportal.hr.

Poznati domaći automobilistički entuzijast i veliki zaljubljenik u vožnju, uz pomoć svog Porsche 911 GT3 RS na novim Michellin Cup 2 gumama, postigao je tako vrijeme koje će teško netko nadmašiti u skorije vrijeme. Pa čak i ako u ovu priču uključimo i profesionalne vozače utrka…

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram