Povežite se s nama

Sport

Srušen rekord grobničke piste, sada iznosi 1:29:200 min

Objavljeno

na
Track day susreti tijekom hladnijih dana jednako su popularni kao i oni kada asfalt gori od vrućina. Proteklog vikend Grobnik je ponovno bio mjesto koje je okupilo najbrže i uvijek željne adrenalina.

Još tijekom studenog pisalo  se o novom rekordu staze, a već moramo pisati o novom, fantastičnom uspjehu. Prijašnji rekord uvjerljivo je nadmašen, za više od 1,2 sekunde, te sada iznosi 1:29.200 minute. Novi rekord staze kada su cestovno legalni automobili u pitanju, ponovno je potpisao vlasnik dosadašnjeg najboljeg kruga na grobničkoj ljepotici – Damir Nakić, javlja autoportal.hr.

Poznati domaći automobilistički entuzijast i veliki zaljubljenik u vožnju, uz pomoć svog Porsche 911 GT3 RS na novim Michellin Cup 2 gumama, postigao je tako vrijeme koje će teško netko nadmašiti u skorije vrijeme. Pa čak i ako u ovu priču uključimo i profesionalne vozače utrka…

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram