Povežite se s nama

Mozaik

Sunce ispratilo Dječju karnevalsku povorku

Objavljeno

na
Održavanje Dječje karnevalske povorke u nedjelju pokazalo se kao najsunčaniji mogući izbor, jer je preko  4.900 djece u 61 karnevalskih grupa do maksimuma iskoristilo ugodno nedjeljno vrijeme za pokazati svoje maškarane kreacije.

Malo finale Riječkog karnevala 2015. proteklo je centrom grada i u dva i pol sata koliko je trebalo da se sve grupe pokažu mnogobrojnoj maloj i velikoj publici, pokazalo je svu silu najrazličitijih likova iz dječje mašte. Bilo je tu zebrica, nogometaša, pilića, nota, dizalica, pankera, snjegovića, zmajića, strašila, ovčica… sve jedni slađi od drugih, ali ozbiljnih u namjeri da jednoga dana sudjeluju i u onoj „velikoj“ povorci.

Zabavni program na Korzu krenuo je prije same povorke, nastupom Prvih riječkih mažoretkinja i zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, a održalo se i tradicionalno primanje predstavnike maškaranih grupa kod gradonačelnika Vojka Obersnela na pozornici na Korzu. Na čelu šarene povorke, uz Meštra Tonija i Kraljicu Riječkog karnevala Stellu Paris, našli su se i njihovi mali pomoćnici – princ i princeza Filip Vinceljek i Lucija Pedić, te njihovi prvi pratitelji Thomas Velčić i Nika Marčelja i drugi pratitelji Bruno Smokvina i Kristiana Stipanićev. Iza njih, uz već ranije navedene likove, plesalo je još tisuće maškarica, čije je vesele i maštovite kostime nemoguće sve nabrojati i riječima opisati.

Tko nije bio među brojnom publikom na Korzu taj dan ili pratio putem jednog od tri moguća prijenosa uživo – na Kanalu Ri, službenim stranicama Riječkog karnevala ili YouTube kanala – moći će to doživjeti barem preko snimke povorke koja je dostupna na karnevalskim stranicama na adresi www.rijecki-karneval.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram