Povežite se s nama

Vijesti

Svakom roditelju osnovnoškolca brošura o zdravoj prehrani

Objavljeno

na
U utorak, 3. ožujka 2015. godine, u 12 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16/prizemlje, ravnateljima riječkih osnovnih škola i njihovim suradnicima predstavit će se nova edukativno-promotivna brošura pod nazivom Jedi kao ja, čiji je izdavač Grad Rijeka.

Brošuru će predstaviti Ankica Perhat, pročelnica Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke i autorica izvan. prof.dr.sc. Greta Krešić. Očekuje se i nazočnost ravnatelja Kliničkog bolničkog centra Rijeka prof.dr.sc. Davora Štimca.

Radi se o svojevrsnom priručniku za roditelje djece osnovnoškolske dobi o tome što je to pravilna prehrana i kako roditelji mogu utjecati na usvajanje navika pravilne prehrane kod svoje djece. Cilj je ukazati na važnost pravilne prehrane u osnovnoškolskoj dobi i uspostavljanje partnerstva s osnovnim školama u promociji ponašanja koja koriste zdravlju djece.

Brošura je tiskana u 8.500 primjeraka, za roditelja svakog riječkog osnovnoškolca po primjerak.

Autori brošure su izvan.prof.dr.sc. Greta Krešić s Katedre za hranu i prehranu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija, mr.sc. Kristina Dankić iz Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Rijeke i red.prof.dr.sc. Igor Kardum s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram