Povežite se s nama

Vijesti

Svečanom dodjelom nagrada obilježen Dan Općine Lovran

Objavljeno

na
Povodom Dana Općine Lovran i blagdana sv. Jurja, u kongresnoj dvorani hotela Excelsior održana je svečana sjednica kojoj je u ime Primorsko-goranske županije prisustvovao zamjenik župana Vojko Braut. U svom prigodnom obraćanju, čestitavši Dan Općine, istaknuo je dobru suradnju sa Županijom te posebno pohvalio prisutno zajedništvo i pozitivu Lovrana, ali i svih jedinica lokalnih samouprava Liburnije.

Općinski načelnik Bojan Simonič je uz zahvale svim vijećnicima i djelatnicima, najavio uspješan nastavak provođenja projekata te uz predsjednika Općinskoga vijeća Lovrana Sanjina Sirotnjaka uručio općinska priznanja. Nagradu za životno djelo Općine Lovran dobila je liječnica Ivone Obradović za izniman dugogodišnji doprinos u području zdravstva, dok je godišnja nagrada u području zaštite i unapređenja okoliša za iznimne rezultate u zaštiti od požara na širem području Liburnije, dodijeljena DVD-u Lovran u ime kojeg je nagradu preuzeo Edvard Primožić. DVD Lovran broji 40 članova i ove godine obilježava 70 godina postojanja. Za doprinos u području kulture nagradu je preuzela Nada Čepar u ime KUD Lovor. Dodijeljena je i zahvalnica za osobit doprinos u sportu, Zdenku Avdičeviću koji djeluje u Nogometnom klubu Lovran.

Uz nagrađeni KUD Lovor, u prigodnom programu nastupili su i učenici Umjetničke škole Matka Brajše Rašana, Područni odjel Lovran. Učenice Sophia Brubnjak i Chiara Kalokira kojima je mentor Edi Šiljak, izvele su skladbe na violinama, a plesnu koreografiju „Gradimo zajedno“ upriličile su Nina Popeskić, Iris Vidulin Marković, Marta Brandibur i Anabella Bokulić uz mentorstvo Vitalija Kloka.

Svečanosti su prisustvovali i načelnik općine Matulji Vedran Kinkela, delegacija s Lovranom pobratimljenog grada Bleiburga na čelu s gradonačelnikom Stefanom Visotschnigom i brojni drugi cijenjeni uzvanici.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže