Povežite se s nama

Mozaik

Sveti Nikola podijelio više od 300 poklon-paketa u Dražicama

Objavljeno

na

Jelenjski mališani uživali su u prepunom Domu kulture Dražice gdje ih je, dan prije uobičajenog blagdana, posjetio i iznenadio bezvremenski djedica, Sveti Nikola, i poklonio im predstavu. U suradnji s Općinom Jelenje u svojoj torbi donio je više od 300 poklon-paketa.

Uz priređeni program i doček mališani su u predivnom kružnom raskrižju u Dražicama, koje je uređeno blagdanskom rasvjetom, mogli jahati razdragane konjiće te kušati domaće fritule. Sveti Nikola nije krio oduševljenje te se svima prisutnima obradio na Grobničkoj čakavštini.

– Evo mene, dičice moja, opet u Općini Jelenje. Bili ste mi jako dobri ovoga leta. Vidite da sobun nisan dopejal ni krampusa – kazao je najdraži djedica jelenjskim mališanima te je malo “počinul na pozornici aš je bil jako trudan ovih dan”.

Dugi red čekanja bio je dokaz da su djeca otišla doma s lijepom uspomenom i fotografijom za pamćenje. Mikula je svima zaželio svako dobro u povodu nadolazećih blagdana i podsjetio djecu da svakog dana trebaju širiti mir i dobro te najavio skorašnji dolazak i iznenađenje već idući dan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram