Povežite se s nama

Crna kronika

Talijan u Rijeci uhvaćen kako vozi s dva promila

Objavljeno

na
Tijekom noći 24/25. siječnja na području Policijske uprave primorsko-goranske provedena je akcija prometne policije usmjerena na suzbijanje vožnje pod utjecajem alkohola u organizmu. Pod utjecajem alkohola zatečeno je 26 vozača i 5 vozačica. Radi se o 30 vozača/vozačica osobnog vozila i  jednom vozaču teretnog vozila.

Najveći broj, 21 vozača/vozačica je imao koncentraciju alkohola između 0,50 i 1,50 g/kg, kod 5 vozača/vozačica koncentracija alkohola je bila iznad 1,5 g/kg, kod 4 vozača/vozačice izmjerena je koncentracija alkohola do 0,50 g/kg (mladi i profesionalni vozači), dok je jedan odbio provjeru alkoholiziranosti.

Najveći je broj alkoholiziranih vozača/vozačica bio u dobi od 18. do 24. godine života, njih 15.

Rekorder akcije je 38-godišnji državljanin Italije kojega je policija zatekla oko 3,25 sati u Ulici Pomerio u Rijeci, dok je upravljao osobnim vozilom pri koncentraciji alkohola u organizmu od 2,03 g/kg.

Za vrijeme akcije, oko 2,30 sati na području Kastva dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 18-godišnjak. Ozlijeđeni 18-godišnjak bio je putnik u osobnom vozilu kojim je upravljao 19-godišnjak. Tijekom vožnje vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo izvan ruba kolnika te udario u kameni zasjek, a potom u osobno vozilo parkirano u dvorištu kuće.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram