Povežite se s nama

Sport

Tomečak: Nismo zadovoljni, htjeli smo pobjedu

Objavljeno

naDan nakon susreta Luka Koper – HNK Rijeka (2:1), prve pripremne utakmice Rijeke ove sezone, momci trenera Matjaža Keka trenirali su u Kostreni.

Na Kvarneru će momčad boraviti do ponedjeljka kada se kreće u Španjolsku gdje će trenirati do 31.siječnja.

Sama utakmica u Kopru bila je dobar test, ali kod igrača ostaje žal što ipak nisu došli do pobjede. “Umorni smo od treninga to je činjenica, ali nikako nije opravdanje. Mi nismo zabili u prvom dijelu, oni su ga dali. Imali su korner koji su iskoristili, a za nas je zaista  šteta što nismo iskoristili svoje prilike. Ne možemo biti zadovoljni jer Rijeka uvijek želi pobijediti, dali je to utakmica Europske lige ili prijateljska utakmica. Nikad nije dobro izgubiti…”, kaže desni bočni Rijeke Ivan Tomečak.

Pripreme su i dalje u početnoj fazi. Tek slijedi glavni dio koji će se odraditi u Španjolskoj. “Trening i dalje po unaprijed određenom rasporedu. Želimo se što bolje spremiti za početak sezone i utakmicu protiv Hajduka, derbi dočekati na visokoj razini.”

U Španjolskoj je u planu igranje četiri pripremne utakmice i to s jakim protivnicima. (Zasad je potvrđen Inglostad a planiraju se još utakmice s Dnjiprom, Ludogorecom i Samsung Suwonom.)  “Uvijek je bolje igrati protiv što boljih protivnika. I za nas koji smo već duže u Rijeci, ali i za nove igrače koji su pristigli i koji se što prije moraju priviknuti na ono što nas čeka u nastavku sezone.”

Tomečak je u prvom dijelu koparske utakmice igrao na desnoj strani s Marinom Tomasovim. “Marin je odličan igrač koji se već dokazao u HNL – u i Njemačkoj. Dobro smo surađivali, a bit će to još i bolje. On je kvalitetan vezni igrač koji nam može pomoći.”

Odmora prije Španjolske neće biti puno. “Nedjelja će jedina biti slobodna i planiram je provesti uz obitelj. Bit će to samo lagano punjenje baterija prije nastavka i 13 dana boravka u Benhavisu”, zaključuje Tomečak.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram