Povežite se s nama

Mozaik

Tradicionalna ribarska fešta ovog petka u Njivicama

Objavljeno

na
Njivice, nekada malo ribarsko mjesto, a danas turistička destinacija koja iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih turista, i ove će godine biti domaćin tradicionalnih ribarskih fešti. Nakon uspješnog šestog izdanja Festivala sladoleda te brojnih sadržaja u organizaciji TZO Omišalj, slijedi zabava uz dašak tradicije. 

Prva ribarska fešta održat će se u petak, 28.07. s početkom u 21.00 sat kada će se za ugodnu atmosferu pobrinuti Grupa Venus. Morski specijaliteti i glazba uživo recept su za dobro druženje i zabavu koja svakog ljeta privlači velik broj posjetitelja. U gastro kutku nudit će se srdele i orade na gradelama, a dekorativni elementi stvorit će scenografiju koja će na Lukobran unijeti doživljaj ribarske tradicije. 

Ribarske fešte dio su programa „Ljeto u Omišlju“ koje obiluje kulturno – zabavnim sadržajem, a šarolik program za sve generacije najbolji je povod za dolazak u destinaciju. 

„Vremenskim neprilikama usprkos, u srpnju bilježimo preko 32.000 dolazaka i više od 183.000 noćenja. Ovogodišnji turistički rezultati pokazuju kako su Omišalj i Njivice izuzetno poželjna destinacija za odmor i domaćih i stranih turista“ – poručila je Andrea Orlić Čutul, direktorica TZO Omišalj. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže