Povežite se s nama

Mozaik

Traži se Kraljica Sjevernog Jadrana

Objavljeno

na
Portal stilueta.net nazočio je u petak castingu djevojaka koje su se prijavile na renomirani izbor ljepote Kraljica Sjevernog Jadrana, a jedna od djevojaka s kojima su se družili, ponijet će laskavu titulu i sjajnu krunu te predstavljati našu regiju na izboru Kraljica Hrvatske koji se i ove godine održava u Zagrebu.

Regionalni izbor održat će se u caffe & night baru Karolina 09.04., a ulogu voditeljice preuzet će Tina Katanić, nekadašnja Kraljica Hrvatske kojoj je ova titula donijela brojne angažmane i medijsku prisutnost. Tome se nadaju i djevojke koje su se prijavile na casting koje nisu skrivale tremu, ali i sreću što su dio ovako jednog projekta.

Vlasnica licence za Kraljicu Sjevernog Jadrana Maja Kolak otkrila je da su jako zadovoljne ovogodišnjim kandidatkinjama te da se već sada jako veseli noći u Karolini u kojoj će jedna djevojka biti okrunjena. Uz to, naglasila nam je i kako je ovaj izbor mnogim djevojkama otvorio vrata te da su djevojke iz naše regije često ostvarivale vrlo zapažene rezultate.

Djevojke koje žele sudjelovati u ovom izboru još uvijek imaju vremena prijaviti se, a više informacija mogu pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Foto: Stilueta.net

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram