Povežite se s nama

Vijesti

Tri potražna K9 tima riječkog HGSS-a pomažu u Turskoj

Objavljeno

na
Tri potražna K9 tima HGSS stanice Rijeka mobilizirana su od strane Ravnateljstva civilne zaštite MUP-RH, kao dio modula za urbano traganje i spašavanje iz ruševina u Turskoj.

Modul koji je u Tursku stigao noćas sastoji od 25 spašavatelja, 10 pripadnika logističkog tima, 5 voditelja timova i 10 potražnih pasa, a među kojima su i naši potražni psi Dharma, Thomas i Ru sa svojim vodičima.

Timovi su odmah po dolasku krenuli s traganjem i spašavanjem, za što marljivo treniraju na tjednoj bazi već dugi niz godina, a mi im ovim putem šaljemo podršku te im želimo uspješne i sigurne akcije spašavanja! – poručuju u svojoj objavi iz riječkog HGSS-a.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram